varför kan inte lammungar följa med lika bra som hundar?

Gott nytt år allihoppa , :)

Idag ska bli en väldigt trevlig dag. Jag har längtat efter raketer sen valborg så nu tycker jag det är på tiden. Jag ska spendera min väntan på raketerna med min underbara och bästa vän Emily. Vi ska vara här hemma hos mig med min mor, min moster och Goska. Vi ska äta mat och spela kort i alla fall ett tag. Sen åker min kära moster och Goska hem till Degerfors och mamma ska nånstans med någon, då blir antagligen jag och Emily själva. :) Då blir det väll lite godis ätande kanske och så drar vi upp på stan och tittar på dom vackra raketerna.

Nu har nyss Barnen i Bullerbyn tagit slut. Det är så himla bra. Fast jag tyckte nog det var bättre när jag var yngre men det är fortfarande så fint. Lasses skratt smittar verkligen av sig och det låter så roligt. Men jag har kommit på att Britta och Bosse inte är med så mycket det är lite synd. Eller dom är ju med men alla andra barnen syns mer. menmen, Jag skulle vilja leva som dom gör, det händer alltid något och man har sin framtid planerad. Fast att jobba på en gård passar nog inte riktigt mig. Men det är smällar man får ta.


Nu ska jag göra mig nyårs fin eller kanske titta på tv. vi får se :D

datakunskap och heta gubbar.

Nu sitter jag här på min datakunskaps lektion och har trevligt. Pernilla sitter brevid och söker bilder på könssjukdommar. Det är mindre trevligt. Johannes våran fina datakunskaps lärare är glad idag verkar det som. Det är ganska ovanligt, jag ska fortsätta med datakunskapen sen för o få ett högre betyg. Det kommer typ bara vara jag här. Pernilla ska gömma sig under ett bord säger hon. Det tycker jag var lite mysko. :) Det löser sig nog endå.

Vi hade idrott idag igen. Det var vääääldigt trevligt vi hade någon julavsluting så det var ganska många som hade tomteluvor jag, Pernilla och Fanny bland annat. Jag och Pernilla hade ganska liknande luvor med guld glitter på typ men Fanny hade en med mussepigg öron på. Den var så himla het. Hahahahaha jag har aldrig skrattat så mycket åt en mössa , :D.
Getingen var där idag också. Han är ju så sjukt het. jag tror jag ska gifta mig med en idrottspraktikant för alla jag har sett är sjukt heta. :D

Nu ska jag tillbaka till mitt data arbete fast först måste jag nog rädda Pernilla från Arvid. elaka Arvid. :O