inget tokio hotel. :(

yeehooo!! det går så bra för mig :D jag har joggat varje morgon den här veckan, okej det är bara onsdag men det är fan bra gjort i alla fall :D och sen har jag vart på gymmet varje dag med. Jag kom nyss hem därifrån nu faktiskt. Det är liite tråkigt väder, jävla äckel snö. :(( jag blir så ledsen, Jag vill ju ha sommar och klänningar!!!
Nåt mer jag är sjukt ledsen över är att Tokio Hotel har ställt in hela sin turne. :( så det blir inget Tokio Hotel i stockholm nästa vecka. :(( jag som hade taggat så. Bill är sjuk så därför är den inställd. Hoppas han blir bra snart och operationen går bra :) nu vettefan vad jag ska göra, jag kanske ska käka lite gröt. det är ju gott, nej inte direkt egentligen men nyttigt. :)

fight fot it

Glad Påsk allihoppa.
Igår var jag hos min moster och dom hade väll köpt typ 35 kg godis eller något, nja kanske inte men typ i alla fall. dom hade extremt mycket godis och vi tryckte i oss som fan allihoppa, det var gott som tusan. Men på bussen hem mådde jag illa och hade ont i magen och kände mig 3 kg tyngre än när vi åkte in. Så på måndag, imorgon ju :O, börjar mitt nya liv! inget mer godis eller nåt annat onyttigt, jag ska börja jogga som fasan igen och vara ääännu mer på gymmet. HEJJA MIG! :D jag är super taggad. nuu... vet inte hur taggad jag kommer vara om ett par dagar. Men jag ska inte ge upp den här gången! FIGHT FOR THE NICE SUMMER 2008 BODY. höhö.

i love my mössa

mamma: vad är det som sticker fram under mössan?
jag: ett hårspänne?
mamma: jaha, jag tycker det ser konstigt ut jag.
jag: men vafan vi ska till gymmet inte på jävla modevisning
mamma: det där var moget sagt, du är mogen nog att prata pension
jag: hahahahahahahahahahahaha
mamma: jag citerar en reklam det är skamligt för en gammal kommunist

(Mamma igår: ser du han i mitten? han inredarn?, han ser ut som en av dvärgarna i snövit...  ...som toker)

Mamma när vi är på väg till gymmet: DU SER JU UT SOM INREDARN I DEN DÄR MÖSSAN!!


jävla tjat om min mössa!

kom igen mamma..?

Efter top model kände jag för att röra lite på mig så jag skuttar upp på vardagsrumsbordet och kör lite hemma yoga. och mamma blir alledeles galen. "GÅ NER FRÅN BORDET! det är jätte bra att du rör på dig Lina men snälla snälla gå ner från bordet! LINA GÅ NER INNAN DU FÖRSTÖR VÅR INREDNING!" mammor alltså, fattar dom inte att det är mycket roligare att göra saker på bordet än på golvet? och vilken jäkla inredning skulle det skada om jag hade sönder?! Vårt ryska porslin? ja för det vore ju vääädligt synd.... eller vår yyypperligt snygga taklampa? jaa tjena.. Mamma borde lära sig att ta lite risker ibland. Nästa gång jag är ensam hemma ska jag köra så jävla mycket yoga på vardagsrumsbordet! SE UPP RYSKA PORSLINET!

HAHA

hahahahahahahahahahahahahaha hahahahahah hahahahahaha HAHAHAHA, Bilddagboken har ju ändrat design som alla kanske vet? och dom har fått sjukt mycket klagomål på den nya designen som verkligen ÄR sämre än den gamla och nu tror dom att dom kan fixa det genom att låta oss få välja om vi vill ha blått eller grått tema på sidan. HAHAHAHAHAHHAHAHA haaaaahahahahahahahhahahahaaa. misslyckat försök att fixa allt? JA! shit, det blir fan inte bättre att ha det grått! Byt tillbaka till det gamla och gör era användare och er själva en stor tjänst!

det är okej med mig

mina planer gick inte direkt i verket idag. Jag gick dock upp halv nio! 10 poäng till mig. och sen gick jag på mötet också, ytterligare 10 poäng till mig. Sen mådde jag så himla dåligt så gick hem och la mig i sängen minus 10 poäng. suck. imorgon SKA jag vara aktiv i alla fall!! fast det är ju så himla tråkigt väder. kallt och usch. snö ligger det lite här och lite där också. mjaa. imorgon är det bara TVÅ veckor kvar till Tokio Hotel i stockholm. MAHAAAAAAA, jag vill dit nu :) hihi,

planer

tjalala, jag måste aktivera mitt liv säger min kära moder. så imorgon MÅSTE jag gå upp senaste halv nio, sen så ska jag ta en morgon promenad innan frukost sen ska jag äta frukost, yoghurt med min och annas favorit müsli ;D sen har jag faktiskt ett möte jag måste gå på, sen ska jag till gymmet också & träffa Emily. Fast allt det här händer bara om jag blir frisk, vilket inte verkar så troligt. JÄVLA HOSTA!

håkan

jag har så himla tråkigt. Det är så himla tråkigt att vara sjuk, meeen jag sitter i alla fall och lyssnar på håkan hellström och sjunger med i varenda vers. Mamma är mindre glad hon försöker sova, men man ska inte sova på dagen det förstör nattsömnen! :D så jag gör henne bara en tjänst! ANNA HADE EN VÄÄN MED EN BIIIL daradaramdaraaa DU MÅSTE VA SJUK SJUK SJUK SJUUUUK tjolahopp! jag saknar erik som är i australien, han kan ta och komma hem tycker jag! tönt erik!

gomorron

jag gick upp skit sent idag. och det är för att jag kollade på melodifestivalen igår. seriöst ofta man visar en repris såå sent. :O Man blir ju så illa tvungen att kolla! höhö Charlotte vann igår med och Björn Gustavsson ägde skiten ur Globen. Han är så jäkla bra, och det tycker väll typ halva sveriges befolkning (kvinnorna) också att han är. Varenda tjej/dam/tant är ju förälskade i den där charmiga blonda göteborgaren. Japp jag är med det, han är ju för underbar lille Björn!
Nu sitter jag och trycker i mig en banan, jag är fortfarande sjuk, men jag har ärenden att uträtta så jag blir så illa tvungen att gå ut idag. Solen skiner ju i alla fall det är ett plus! nu måste jag rusa.!!

JA, SOFI <3

jag orkade aldrig gå till ica, jag kände mig för sjuk för det. Så jag blev jätte deppig när jag tänkte på att jag inte skulle få läsa sofis mode idag, och mamma vägrar köpa den "skit tidningen" så jag kände att det inte var någon idé att fråga henne, men när hon komhem idag rotar hon i sin väska lite och tar upp någonting alldeles underbart, ja ni tror rätt hon tog upp Sofis Mode, AAAAAAAAAAAAAH. jag blev så himla glad :D nu kanske ni undrar hur man kan bli glad av en mode tidning lixom, men hela dagen har vart skit trisst och jag behövde läsa lite om vilka solglasögon man ska använda och vilka kläder Rihanna hade i helgen. fantastiskt <3

image20

I, Lina

jag är fortfarande sjuk så idag har jag kollat på film, Jag såg I, Robot den är faktiskt riktigt bra, och sjukt längesen jag såg den så jag visste inte vad som skulle hända. och som sagt den var riktigt bra, jag fatta typ inte allt men det måste man ju inte höhö, Nu ska jag ta mig till ica om orka och köpa aftonbladet med sofis mode, Jag älskar Sofi hon är bäst och hennes tidning är ju så grymt bra! så himla bra med en tidning som kommer 1 gång i veckan så man slipper vänta en evighet på nästa. sofi in my <3

jag saknar dig

jag vill inte ha dig, egentligen vill jag inte det. men varför är jag så ledsen nu när du inte hör av dig längre? jag vet ju att jag inte vill samma sak som dig och att det aldrig skulle sluta bra.
jag vill verkligen inte ha några kärlekskänslor för nån, det är bara överskattat, ta all kärlek ifrån mig nån?

sjukling

det där om att jag inte slöade bort en evighet framför tv:n idag stämmer inte riktigt. Min hosta förvärrades och min hals är helt fucked up så jag har bott framför tv:n idag, skulle egentligen till gymmet men orkade inte, as tråkigt tycker jag. Men jag såg på en hel del tecknade filmer och läste lite Harry Potter och boken Pappersväggar som är skriven av samma författare som skrivit hanteringen av odöda, som jag bara äälskade. Jag har inte läst så mycket i pappersväggar men det jag har läst har vart sjukt bra det med! John Ajvide Lindqvist heter författaren btw!
Nu ska jag gå och dricka ännu mer te, jag har druckit så himla mycket te idag att man typ kan klämma ut te-doft ur mig om man skulle försöka!

hosta?

jag har sån jävla hosta. Jag brukar ALDRIG få hosta, jag minns inte när jag hade det sist, så att jag har det nu är ganska otorligt. :O jag är lite fachinerad av det! faast nu har jag haft hosta i typ 5 dagar så jag tycker det kan ge sig nu! Fan jag kommer ju hosta upp lungorna snart! Vad äckligt det skulle se ut, om det händer lovar jag att lägga upp en bild på det!
Jag har nyss kollat på björn bröder II som dom visade på disney chanel, så himla fin film! den var helt underbar, och bara 1h och 10 min så jag slöade inte bort en evighet framför tv:n sjukt bra! ;D

grattis charlotte

så nu var det klart, Charlotte Perrelli åker till Belgrad. okej, jag bryr mig inte särskilt mycket om vem som vinner jag tycker alla låtar var skit UTAN CHARLOTTE! fyfan jag rös när hon sjöng asså det var ju så bra! BAHA, jag är så glad för hennes skull. och hennes klänning var väll underbar? seriöst? så vacker hela hon är vacker. och låten var det ju så mycket go i och det var glitter och det var dans och det var HON, så himla bra att hon vann! hennes hemsida glittrar också, skämmigt att jag vet sånt. men den glittrar faktiskt! Jag och mamma drack förresten vin till melodifestivalen jag är lite (mycket) små snurrig nu. men jag ska snart gå och lägga mig så skit sammaaaaa :DDD

image19

rubriker är verkligen skit svårt att skriva!

godmorgon!
igår fyllde mamma år som sagt, vi åt kladdkaka med lite folk som mamma känner, det var jätte mysigt! jag känner väll iofs med folket som var här xD men dom kom ju inte för min skull. ;) jaha. idag ska jag & mamma på stan, sen kommer det mer folk hit som ska gratta mamma så jag får ställa mig och baka en tårta sen! ska bli intressant :D får vi se hur bra jag lyckas med det. det blir nog gott....

i hate a lot

jag: men ingen sårar mig så..
mamma: kanske för att du inte låter någon komma dig så nära så dom har förmågan att kunna göra det.
det ligger nånting i det. jag vet inte riktigt om det är bra eller dåligt. fast jag är hellre ensam i mig själv än sårad.




piss off.

Grattis Mamma!

vad är det för en dag, är det en vanlig dag? nej det är ingen vanlig dag för det är min mammas födelsedag hurra hurra hurra :D Mamma fyller 42 år idag, tanttanttant. :O haha fast jag har i alla fall köpt jätte fina paket och så har jag städat hela lägenheten idag! det blev supersnyggt. och mamma blev superglad! Nu måste jag fixa fika!

image18
                           jag och mamma på julafton xD

intressen?

mmyeees, här sitter jag och surfar xD det är ju extremt super kul. herregud, jag måste skaffa lite andra intressen. Vet inte vad bara, är ju lite dåligt. om någon har något intresse till mig så kan ni ju säga till! annars så har jag inte gjort så mycket idag, slagit in paket till mamma som hon ska få på fredag för hon fyller år. Det var ju väldigt roligt...
Nej helt ärligt, jag har ett sjukt tråkigt liv. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt det heller xD jag får komma på nåt fort. Jag måste få ett mer fartfullt liv innan jag får sittskador. iofs hänger jag ju på gymmet stor del av min tid, men vafan så jävla kul är det inte att vara där. jag BARA måste tipsa om en müslisort, asså jag är helt beroende av den så jävla god müsli har jag aldrig i hela mitt liv käkat. ööhm jag har glömt vad den heter bara xD Gold nånting tror jag. jag ska ta reda på det :D !!!

samtal med far

sisådär 2 gånger i månaden ringer min far mig. idag var en av dom dagarna! Det var riktigt trevligt att prata med han idag. Jag berättade att jag slutat i min klass för att vara sjukskriven på deltid och praktisera resten av tiden sen börja om från 2an i höst igen, det känns faktiskt sjukt skönt med en paus. Men pappa verkade inte så intresserad av det, han babblade bara på om idioterna på hans jobb som inte gör som han säger och segar som fan xD Min kära far är alltid jätte stressad, idag när vi pratade så skällde han ut ebba för hon hade stökat till i köket, och så damsög han, och så slängde han ut katter. SAMTIDIGT, lätt att få nåt sagt då. Ebba hade matat sina hamstrar eller marsvin eller vad det nu är med en kajal penna, sjukt kul tyckte hon det var, sjukt irriterande tyckte pappa det var.

pappa: ja sen måste jag ... aah det är inte värt jag säger det högt.
jag: va vaddå? vad ska du göra?
pappa: walk with the dogs.
2 sek senare: du dom verkar ha tagit en kurs i engelska för nu kommer dom hoppande här, jag som hade hoppats på en vila innan jag gick ut.

drömmar?

alla har drömmar, det vet jag. alla har mer eller mindre minst en dröm. Jag har med drömmar, men jag vet att dom aldrig kommer gå i uppfyllelse, jag har för stora krav. För stora drömmar, jag borde komma upp med lite mer realistiska drömmar, men dom är inte lika roliga. Men även om mina drömmar inte har en speciellt stor chans att slå in kommer jag fortsätta kämpa för dom! Jag ska fan börja nu! Jag ska kämpa som fan för det jag vill!! undrar hur jag ska börja. ://

yeeeeeeees

idag så har jag kört sten hårt på gymmet. det var jävligt tråkigt faktiskt, jag brukar tycka det är rätt kul i vanliga fall men idag ville jag bara hem. var nog vädrets fel, jag blir sjukt otaggad när det regnar. Mitt hår blir så himla äckligt då också, har nog nåt med det att göra! jaja, Carola gick inte vidare igår :D fan vad glad jag blev när dom sa att Nordman fått fler röster, jag tror att det var fler än jag som röstade på dom i protest mot Carola!
jag har snart läst ut hanteringen av odöda, det är meningen att det ska vara en skräckroman, men den är inte särskilt läskig, fast för säkerhets skull låter jag bli att läsa den på kvällen! xD och boken är i vilket fall som hellst fortfarande lika bra! och jag känner mig verkligen inte som jag när jag skriver om en bok, men den här boken är verkligen läsvärd!
nu ska jag se på skärgårdsdoktorn som är sååå mycket 80-tal enligt Max.? spelades det inte in på 90-talet? eller är jag helt ute och cyklar? skit samma, saken är att det är bra i alla fall! :D

jag mår illa!

jag är så sjuukt trög. typ seeeg med allt jag gör. det tar lixom tiiiid. så går deeeet. skit samma :D ikväll är det i alla fall andra chansen i melodifestivalen, jag skiter i vilka som går vidare bara inte Carola gör det. jag tänker rösta som fan på Nordman så hon inte har en chans att gå vidare på en gång!! Jag kommer bli sjukt sur oom hon går vidare, jag tål inte människan. :| förr i tiden var hon min stora idol, herregud, vilken tur att jag växt upp! :O
Igår kollade jag på så ska det låta, DET är fan bra underhållning :D så jävla roligt är det, och amy diamond var med och kunde låtar från 50-talet huh?! hon är typ 15 och kan såna låtar. hon borde inte kunna sånt! hon borde på sin höjd kunna låtar från Britneys första album. Fast det var ju bra för laget att hon kunde dom xD :D
miihi, jag måste fixa till min dator, den är sjukt jobbig. dampar som fan!
Nu innan andra chansen börjar ska jag läsa lite i min bok hanteringen av odöda som Matilda fått mig att läsa. sjukt läsvärd bok! man fastnar i den. läs den! om ni vill ha lite spännande vår läsning :D