Råttatouille

Igår var jag på bio med mamma, christer och hans barn. vi såg den dära råttatouille, så jäääääääävla bra :D helt sjukt rolig. Jag tyckte om den super mycket. :D helt klart se värd. (: innan filmen så kom Christer & Kasper hit. och då frågade Christer om jag ville gå på den dära körkorts kursen med honom. Pappa har sagt att vi ska gå på den jätte många gånger, men det blir aldrig av. och så när Christer frågade blev jag JÄTTE rörd. Jag visste inte vad jag skulle säga så jag typ "eeeh aah." tror inte han fattade hur glad jag blev. jag blev inte glad för att jag ska få ta körkort lixom. skit samma. meeeen att han frågade och VILL lixom. buhu börjar nästan gråta xD haha. ja iaf sen gick vi 4 upp på stan och skulle plocka upp regina som hade vart på barnkalas. Hennes kompis fyllde år så kompisens pappa hade betalt så de fick se gå på bio & massa grejs. I alla fall, när vi kom dit så stod pappan & mamman och väntade på ungarna. och det var typ 15 min kvar på filmen. då säger pappan "nej nu får vi ta och ta ut barnen därifrån vi måste ju åka hem" så sagt och gjort. han går och hämtar alla barn som inte fick se klart filmen och åker iväg. lixom VARFÖR?!!! kul för ungarna att inte ens få se klart filmen. kan han inte vänta en kvart?!!!! det var ju hennes kalas??!! helt sjukt. suuuuck. men Regina hade tur för att de hade sett råttatouille, så hon fick se filmen igen, och slutet den gången!! Efter filmen gick vi hit & regina (som också fyller år) fick lite paket och bullar. ;D

Idag ska jag inte göra ett skit. :D jag ska se på tv med mamma, ska bli såå skönt. ;D höhi.

lastbil?

när jag vaknade imorse tittade jag ut genom vardagsrums fönstret från min säng. och det var helt vitt. då tänkte jag "jaha så en lastbil har parkerat utanför fönstret" sen somna jag om. När jag vaknade lite senare var det fortfarande heelt vitt ute. och då tänkte jag på trädet som vanligtvis brukar stå utan för fönstret. hur fan kan lastbilen parkera "innan för" trädet på gräset mellan det och våran balkong? helt insain tänkte jag och satte på mig mina bågar. så ser jag att det är dimma ute :| heeeeeeeeelt vitt, det var ingen jävla lastbil :O klockan var typ 8. och jag som är sjuk och tänkte sova till typ 11-12 gick upp då och kollade på dimman. JÄÄÄTTE facinerande :D fast jag somnade på soffan och sov asa länge. sen gick jag upp och tog mig upp på stan och köpte strumpbyxor :D & lite annat skojs. :) nu ska jag snart på bio. mamma är stressad som fan för besöket kommer snart ;D hahaha. så skoj. xD
hejs <3

jag hatar när sminket kladdar ut sig när jag gråter

jag hatar det här så mycket. jag hatar det så himla mycket. jag hatar att jag deppar ihop och mår allmänt dåligt jag hatar livet jag lever just nu, jag hatar att det inte finns nånting som lockar mig att göra, jag hatar att jag inte får dig, jag hatar att bo här, jag vill inte leva här mer. jag hatar att ingen torkar min tårar. 

förlåt för att jag gör dig orolig, du är det bästa som finns i mitt liv. det är inte meningen att vara så elak som jag är ibland. Jag hoppas du vet att jag älskar dig mer än nånting annat.

jag är inte jag.

idag har jag tittat på malcolm in the middle (eller på svenska ett  geni i familjen) hela dagen, det är så himla superduper mega skit bra :D älska det!! hihi. killarna är ju lagomt söta också ;) Inget svensson svensson var det ikväll. den här världens barn galan istället, det är faktist en helt okej anledning att ställa in svensson, men hade det var sport eller nåt istället hade jag gjort uppror!! jag hade demosterat med plakat!
jag har faktist inte BARA tittat på tv idag. jag har lixom roat mig med att städa, jag och mamma rensade garderoben i hallen så nu ni erik & tommy nu kan ni bo där :D jag hittade en hel låda med massa gammla kort. det var skit skoj att se på. det var från när jag var liten och tillochmed innan jag ens var född. :O svårt att tro att det fanns en tid då med. :O jag såg ett album med mammas & pappas bilsemester till danmark. shit hur dom såg ut xDD pappa hade JÄTTE långt hår. (typ som eriks) och mamma var skiiiiit smal, hon såg ut som en pinne, sen hade hon SKITFUL bikini & pappa drack öl på typ varenda bild. jag kanske blev till under den semestern skulle förklara mitt förhållande till alkohol xDDD nu skulle det vara trevligt med ett tuggummi. ska gå och sno ett. ha det bra alla bye. <3

image14
                   ett geni i familjen <3

gegen meinen willen

om någon utav mina vänner verkligen skulle behöva mig skulle jag inte tveka en sekund, jag skulle släppa alla jag hade för att hjälpa någon av mina nära. :) En annan som verkligen verkligen tänker på sina vänner och bryr sig om dem mer än nånting annat är Moa, faan vad jag saknar dig ibland!!! jag saknar dig visserligen alltid men ibland är det extremt!! Tiden vi hade ihop förut saknar jag ibland så det gör ont ska du veta. <3 du är verkligen någon man kan lita på och någon man har roligt med. Jag har aldrig skrattat så himla mycket som när du rota i sopptunnan på mcd, när vi sprang ifrån pedofilerna, när vi kasta is på en jävla kostym nisse och hos tandläkarn när vi byggde hus och kastade lego på tanter. så jävla omoget men så himla roligt :D Nu när jag inte har pratat med dig på ett tag känns det jätte jobbigt.
hahah vi får ju hoppas att du läser min blogg jag har ingen aning om ifall du ens brukar det xD haha.
puss på dig :*



btw så hade jag tyska prov idag. efter varje prov brukar violeta kalla mig dyslektiker och frågar om jag brukar blanda ihop bokstäverna i ord när jag skriver på svenska. NEJ DET GÖR JAG INTE!!!! suck.

IMORGON HAR VI GEOGRAFI MED ULLA :D FAN VAD ROLIGT. (ironi)

puss på äckeln

fåglarna kvittrar och livet leker.
NOOOOOOOT!!! usch. jag har läxor upp över öronen (skit fult uttryck menmen), jag har en otrevlig snuva och varmt är det. Inte ute men just nu är det sjukt varmt. jag ska klä av mig naken. mysigt, skit är det på tv:n idag också., Jag har varit duktig idag och köpt ett rosa band. (egentligen köpte jag det bara för att Pernilla har ett sånt och jag vill vara som henne) tycker det är en bra sak. och snyggt är det. jag tycker alla ska sätta på ett rosa band på sin jacka. it totaly worth it,. huhi. endel är väldigt läskiga. :O och nu pratar jag inte om Mark Levengod (lixom ärligt kan någon vara så lik ett mumintroll utan att vara läskig?) , Fredrik Reinfeldt eller Carola, utan folk som finns i närheten i min omgiving. :O  och som man umgås med!!! :| jag tänker inte säga några namn,. men Pernilla är en utav dem (nu skojjade jag men helt seriöst är endel äckligt mysko)

måste bara citera en sak som victor sa:
var mer rädd för det som lever än det som inte gör det!
tyckte jag var smart sagt. vi pratade om spöken förstår ni ;D