JAG VILL GÅ HEM MED DIG <3

Nu sitter jag här och gör ingenting :P eller jo jag äter russin och lyssnar på Winnerbäck och nu skalar jag min banan om nån undrar :) idag har jag varit i skolan, det var riktigt trevligt. Vi hade kemi där eldade vi alkohol typ :O jag jobbade med Arvid och han var riktigt duktig :D haha ,. sen hade vi lunch. Det var inte speciellt god mat men det är det typ aldrig :( pernilla var i alla fall glad och trevlig xD haha , ^^ sen samhällskunskap. vi kommer ingen vart med vårat jävla arbete menmen :@ sen gick jag hem. för jag skulle endå inte hinna gå på hela teatern för jag ska nämligen till pappa snart,. :D det var as längesen jag var där men det ska bli jätte trevligt att åka dit idag. :) Imorgon ska vill till Boda Borg. Jag kommer typ klara allt xD hahaha eller inte ;D igår och i förrgår var jag på stan på den där jävla hindersmässan. visst det är trevligt och så men det är så jäääääävla kallt. jag höll på att tappa båda benen. :|  i onsdags var jag där med Moa och Danne hahaha asså dom är så jävla knäppa speciellt Moa haha. jag har inte skrattat så jävla mycket på skit länge xD hahaha , igår var jag där med emily, pernilla, erik och tommy. :D haha pernilla och emily är ju så jävla roliga så hälften vore nog :D hahaha , nu måste jag snart gå och packa. undrar om jag orkar det :S jag får typ slänga i allt i en väska så går det fort och bra i alla fall :D


när fan kommer värmen tillbaka?. jag trodde inte vi skulle få någon snö den här vintern. men nu har vi massor :( jag vill ha soooooooommar. jävla skit kyla. :@


jag var hos tandläkarn igår förresten :D det var as kul. när tandläkarn ropade LINA såg jag att det inte var samma som jag brukar ha ;O förkrossad blev jag. Jag vill ju ha han den roliga som sjunger för mig och frågar hur livet går. men sen kommer det nån jävla margareta med dinosarie på sin namnskyllt. :O men när jag ska gå till tandläkarns lilla rum så ser jag min braiga tandläkare och han utbrister HEJ LINA! och sen säger han:
men jag har väll ingen tid med dig idag?
margareta: nej hon ska vara med mig och eva idag
han: ojdå. men hur mår du Lina? det var längesen jag såg dig.
margareta: nej nu ska vi gå o kolla på dina tänder.
sen går vi in i tandläkarrummet och jag slår mig ner i stolen. och så kommer Eva och hon pratar med mig som jag var ett litet barn. typ: ja lina nu ska vi titta på dina tänder här gapa nu stort och fint., så där ja, bra!!! jag skulle inte blivit chockad om jag fått en leksak när jag gick därifårn. Men det fick jag inte. men hon sa att jag ahde jätte fina tänder i alla fall :D



v/ Lina

salva i ögat

Nu sitter jag i skolan med min fina klass. Arvid sitter och tjatar om hur rolig han är men ingen tror på honom. Pernilla gör det verkligen inte hon säger att han är tråkig :D hahaha Rebecca är ganska flummig det är rätt så ovanligt. men HON skrattar åt arvids Gonorré och klamydia som han ska peta i Fannys öga. Då måste hon gå till docktorn och få en massa slavor.

Arvid: tänk vad roligt när hon kommer till apoteket och säger: jag behöver salva till mina ögon. jag behöver en till mitt ena mot Gonorré och ett till det andra mot klamydia.
rebecca: HAHAHAHAHAHA 
 
det var inte så himla kul ;b eller jo lite :D hahahaha ^
igår var jag hemma och sov och pluggade det var skit tråkigt. men idag ska jag nog träffa Moa och Danne. det ska bli trevligt det :) hahaha nu tror jag att jag slutar snart så jag kanske ska stänga ner allt dte här :)

jag skriver mer när jag kommer hem :D




jag är kär :$

Idag har jag haft en väldigt bra dag. den började faktist lite dåligt med att jag försov mig. så jag fick springa till skolan men när jag väl kom fram var det en kvart kvar tills vi började. Det var lite jobbigt. Men vad ser man på skolgården då? :D jo Moa och Danne. jag belv jätte glad. men dom hann inte prata med mig så länge för dom hade svenska. :( menmen då fick jag gå till mitt klassrum i min ensamhet. jag ringde pernilla och hon var på carlings!!! har ni hört nåt så tokigt? PÅ CARLINGS när det är fem minuter kvar tills vi börjar? :O hemskt. men Naturkunskapen gick bra ändå. :D och det var riktigt trevligt :D Jag hade jävla skit teater idag också. det var vääääääääääääldigt tråkigt. eller nej jag har haft tråkigare men det var väääääääääääääldigt huvudverks framkallande. jag får ta med mig en förpackning ipren till nästa gång :D men skolan var ändå rätt trevlig idag och när jag kom hem var jag glad :D utan anledning , :O myskomysko menmen AS BRA för jag orkade gå till ica och jag LAGADE MAT FRIVILLIGT!!! jag är väll bara för bra. och när jag ska äta min mat sätter jag på tv:n och ett utav mina älsklings program är på tv SÅ SKA DET LÅTA. jag blir as glad och nrä jag får se vilka som ska vara med hoppar jag upp och ner i soffan OOLA OOOOLAAA TÄNK ER OOOOOOOOOOOOOLA :D :D :D jag blir värsta varm om kinderna och as fnittrig. jag tror jag är lite kär (a) hihihihi , :*


jag vill dissa hon tjejen som var i olas lag i så ska det låta. VÄRSTA jävla tjejen jag har sett i hela mitt liv. Hon var verkligen knäpp. jag undrar vad fan hon lider utav :O för er som inte såg henne så går det i repris imorgon klockan 17.00 på ettan. Ni kan ju titta lite på ola också han var väldigt snygg , (A)

jag vill hissa OLA nej jag bara skojjade (a). jag vill hissa webcameror. Jag kan se min bästa vän Emily 24/7 om jag vill och hon kan se mig lika mycket. det är LYCKA :D


v/ Lina

se hur flugan kvävs i spindelns nät

Idag var jag hemma från skolan igen. Jag börjar bli lite orolig över min hälsa faktist. men mamma är inte det så det är nog ingen fara än :D jag var tvungen att gå till ica idag. alldeles själv. mamma är inte hemma och hon ville ha hem massa saker från affären. så jag ut med längsta listan. det var as spännande xD det var snöblandatregn skit otrevligt att få i ansiktet. men jag överlevede. :P man hör så himla mycket saker när man går på ica själv. Åke älskar Knorrs köttsoppa. det informerade åkes fru (eller nånting) sin vännina. Det var kul att veta. och lille Filip ville ha godis men Filips mamma sa: men filip det är ju inte lördag idag. Han blev jätte ledsen och sa: MEN DET ÄR JU ALDRIG LÖRDAG!! det var skit gulligt , :D när jag var klar med mitt shoppande gick jag hem. Ingen mamma hemma och då deppar jag lite. Hon är typ aldirg hemma nu förtiden. :// eller så är det jag som alltid är hemma. :/ tragiskt. jaja.


hur fan kan man sitta och titta på förkväll? vilka människor gör det? vart ifrån fick man idén att göra ett sånt skit program med sugigaste programledarna? det är ju helt sjukt dåligt. Jag var bara tvungen att få ur mig det. och det får bli min diss idag också jag dissar förkväll på tv4.

jag känner att det inte finns nåt att hissa. livet är förjävla surt just nu. så nu tänker jag gå och vänta på att OC ska börja. JA jag kan hissa OC :D fast nej marissa har dött. stor idé att fortsätta med programet då. :S jag hissar strumpor för jävla skönt att ha på fötterna.



                                                                                                                                                                                 v/ Lina






guldpärmar och armbrytning

För några nätter sen fick jag ett väldigt trevligt samtal utav en väldigt trevlig Moa. Vi pratade gamla minnen från Brickebacken och hur livet var då. När jag och Moa skulle byta skola ville inte våran klassföreståndare det så hon frågade om det fanns nånting hon kunde göra så vi skulle stanna kvar och då sa Moa: JA, jag vill ha en guldpärm. Dagen innan vi slutade kom hon springande med en blå pärm full med massa guld stjärnor på. Det var sjukt gulligt för hon var nog den veligaste läraren jag någonsin haft. Hon kom full till skolan, grät på lektionerna, skällde ut allt och alla, tappade bort uppsatser och glömde o lämna tillbaka prov. och så HON av alla gav en guldpärm till Moa. Det kom som en chock det. :P Vi pratade om den pärmen och hon hade den kvar i sina gömmor och i den fanns ett fack typ som det stog HEMLIGT på och så hade Moa ritat någon döskalle på. I det facket var det miljontals med lappar som vi hade skrivit till varandra under hela åttan. Moa läste lite vad det stog på dom. HAHAHAHAHA knäppaste lapparna jag någonsin sett (hört). vi var så sjukt knäppa i åttan så det är fan otroligt. När man läste lapparna tror jag fan inte att vi fattade vad vi skrev änsengång helt osammanhängande :D

Vi har gjort så himla mycket sjukt i brickebacken. Kastat lussebullar på skåningar, blivit ihjäl skrämda utav en hund utanför Konsum, ringt till "NASA" från en telefon kiosk på en engelska lektion, Saras teckning som hon sa såg ut som "sitt bajs" (om hennes bajs såg ut så där borde hon gå till doktorn för det såg förjävligt ut), armbrytingen i FBK korridoren (som Moa alltid vann), hela jävla FBK. jag saknar er :/ och jag saknar Moas och min tid. men det är en ny tid nu och jag får försöka överleva :)



Idag har jag varit i skolan för första gången efter lovet. det var ganska trevligt. jag o pernilla hade mycket o snacka om :P vi hade ju inte setts på ett tag. Vi åt pizza på håltimmen och snackade som fan xD as trevligt.

ja och så nu tänker jag hissa och dissa lite grann.:

jag vill börja med att dissa folk som inte kan ta saker via telefon eller irl. endel vågar verkligen inte ta ett samtal. Dom snackar via msn eller via sms. Vad är det för fel på att ringa eller ses och snacka? jag fattar det inte. >_< det gör mig sjukt sur.

och så vill jag hissa Pernilla och Emily. Ni ställer alltid upp och jag kan snacka med er om allt. Ni är så himla bra. Det hoppas jag verkligen ni vet utan er skulle jag gå under.!!



v / Lina


Klas och fen

jag och emily hade lite tråkigt så vi bestämmde oss för att göra en saga. det här är resultatet:


det var en gång en liten liten pojke som hette Klas, han skulle gå och hälsa på sin farmor en dag och det var så vacker väder så han tänkte att han skulle gå en promenad i solen först. Så han gick igenom den stora parken vid deras hus där han alltid brukade leka när han var liten. och så såg han några vackra prästkragar som han tänkte att dom där vill nog farmor ha. så han plockade en fin bukett. efter det gick han vidare. men så upptäckte han att dom blommorna hade invarderats utav äckliga kryp, då tänkte han : ONEJ och slängde blommorna i bäcken som pårlade så vackert brevid stigen han gick på. När han tittade upp såg han en fe så han gick fram till henne och frågade om han kunde hjälpa honom att hitta ett par fina blommor tills sin farmor. då sa hon: nej kära barn. jag är en önske fe. du får önska vad du vill. väljer du verkligen den önskan? han tänkte och han tänkte. hur skulle han göra. han visste att farmor skulle bli otroligt glad för en bukett blommor. men han kunde få vad han ville. han tänkte efter på allt han alltid velat ha, men aldrig kunnat få. och så sa han till fen: nu vet jag vad jag vill ha. jag vill kunna flyga. fen sa: ja men visst ska vi ordna det. simsalabim! och vips så växte det ut ett bar enroma vingar på Klas rygg. och klas blev hysterisk han kunde inte ha ett par jätte stora vingar på sin rygg för all evighet. så han dränkte sig i bäcken. och då sa fen: så går det för dom giriga. snipp snapp slut så var sagan slut.