vart är världen på väg? xD

hahaha HEJ alla :D haha. ^
jag är sjuk. jag har halsfluss (Y) skit skoj. verkligen. Jag har suttit här jäääätte länge och typ döött. Fast igår hade jag, Erik och Gustav en väldigt intressant disskution Erik var upprörd. Exakt så här sa han:

asså fan tjejer kan säga att dom är svin kära i ngn tex OLA o skriva d på bloggar o skit men om en kille skulle säga att han va kär i en känd tjej o skriva om d i bloggar skulle folk ba tycka det va konstigt.

jag fick underligt nog en skrattattack och Gustav sa: hahahaha det stämmer säkerligen. asså ingen ser det som ett problem bara stackars Erik han kan inta skriva i sin blogg att han är käääär i Adriana Lima, stackasr stackars. hahahaha. jaja.
jag fattar inte riktigt hur Linda Bengtzing och Markoolio bestämmde sig för att spela in en sång ihop. vems dumma idé var det? Låten suger och Markoolio kan inte sjunga. Det är fan ett fakta. Lina sjunger fan bra men hur fan kunde hon gå med på att spela in den där låten? "DET ÄR STJÄRNOR OCH DOM BRINNER" 
"FÖR DET SOM BELÖNAS MED 12 POÄNG ÄR EN RIKTIGT FLÄSKIG REFRÄNG" "SÅ ALLAIHOPPA HÅLL I HATTEN NU" jaaaaag dör så dåligt. men det sämsta är ju fan att jag KAN TEXTEN, suuck. :(

bluäää. Nu ska jag gå och stänga av radion så jag inte lär mig någon ny skit sång. >_<
snälla människor sluta gå på cykelbanan. det är sjukt irriterande.



v / Lina

grattis mamma <3

Igår var jag i skolan och hade typ engelska och naturkunskap. Det är tyskar i våran skola och igår visade vi dem muséet gud vad kul de tyckte det var, verkligen xD hahaha fast de njöt nog ännu mer av den guidade turen i Örebro i måndags. hahaha de fick gå runt hela Örebro och lyssna på folk som pratade jätte tyst på halv bra engelska. Men ja, now they know everything about the mushroom and the citpark xD hahaha stackars tyskar :D Men snygäälla är dem xD efter skolan igår så var jag med pernilla på stan innan hennes dans började den började kvart i fyra typ vi var på stan tolv. Vi gick runt halva stan 33 ggr. Det var väldigt ansträngande men skit kul :D jag var så jävla trött på slutet att jag kunde somna stående på indiska. Men jag gjorde det inte för pernilla drog iväg mig till typ carlings eller nåt |-)



Idag vaknade jag jätte tidigt och var jätte pigg. Jag fixade mig lite fort sen var det en timme kvar tills skolan började så jag pluggade tyska. :) jag var jätte duktig. Sen gick jag och hade min enda lektion idag. Det var tyska och jag var jätte duktig och lyssnade fantastiskt bra. :D sen gick jag hem och fick något jävla ryck och började städa och diska. Det blev jätte rent :S sen satte jag på mig jogging byxor och joggade till eurostop gick in på ica maxi  köpte mjöl och jäst sen gick jag hem, på vägen hem hittade jag tussilago. Så jag plockade några till min mamma som fyller år idag btw. Sen gick jag vidare hem, när jag kom hem ställde jag mig och bakade bröd. Dem blev inte så goda men JAG bakade :| jag fick värsta rycket. Det händer typ en gång om året. hahaha det lär ju ta ett tag tills det kommer en ny sån här spontan dag. jaaoow. undrar vad man ska göra nu? tvätta fönster kanske eller cykla en sväng. Eller göra milkshake kanske jag blev sjukt sugen på det :O haha jaja. jag ska hitta på nånting nu i alla fall. <3


                                                   

                    image6                        v / Lina

rakt från hjärtat

Det är så långt kvar. Jag kommer kanske inte klara det. Tänk om allt bara blir fel. Jag får inte misslyckas med det här nu. Hela min värld kommer gå under. Men hur ska jag lyckas? Det är så jävla svårt. Jag har försökt hur många gånger som hellst. Allt bara skiter sig i slutet i alla fall. Så börjar jag om med lägre självförtroende än innan och ger upp för allt är så jävla kasst. Så ångrar jag mig och börjar om igen. Så har det gått runt hur länge som hellst. Jag orkar inte mera. Men jag måste. För min egen skull och för alla andras..

Jag sårar er hela tiden JAG VET men jag orkar inte vara snäll längre. Jag tycker om er så mycket men jag är en feg liten skit som inte vågar göra saker på egen hand. Det måste finnas någon som håller mig i handen. Jag måste ha med mig någonting som kan rädda mig när jag faller. Förlåt men så är det. Jag klarar mig inte själv. Ni får stå ut med det eller hjälpa mig. Ni tror jag är stark och självsäker men jag spelar ju bara. Fattar ni inte det? Jag är inte den modiga tjejen som står på egna ben och inte bryr mig om vad folk säger om mig. Det är klart jag gör! Jag bryr mig så mycket mer än ni tror. Jag tar åt mig av allt ni säger. Speciellt när jag vet att det kommer rakt från hjärtat. Endel stör sig på att jag är så högljudd och pratig men jag är ju bara det för att jag inte vet hur jag ska bete mig. Jag vill synas och höras. Det enda sättet att göra det för mig är att vara högljudd. Mamma gnäller på det hela tiden. Men jag vet inte hur jag ska fånga hennes uppmärksamhet annars, Hon har så mycket annat att tänka på. Men jag vill också vara med. Jag vill vara en del. Det är samma sak med alla er andra. Jag vill vara en del av era liv även om jag beter mig som skit ibland. Nu har jag fått ur mig så mycket. Snälla ifrågasätt det inte bara acceptera. Nu ska jag lyssna på Winnerbäck och tänka på allt..


Ni är bäst <3                   emily älskar dig så mycket du är mitt allt -v-





v / Lina


ska du ha en kopp kaffe?

hahaha asså erik är så jävla rolig vid tre på natten när jag håller på att dö av sömnbrist:


WildChild säger:
han är jägare
WildChild säger:
hahahaha
WildChild säger:
påminnde mig om
»  ஜ lina säger:
hahaha han gröna på trean?

hahahaha om nån undrar påminnde det inte honom om han gröna på trean (skurt)


WildChild säger:

haha det kändes så vuxet vi satt där och spelade tv spel och så helt plötsligt säger han: ska du ha en kopp kaffe?

hahahhaha seriöst jag ser mig två tonåringar sitta och spela tv-spel sen frågar den ena om de ska dricka kaffe hahahahahaha jag kommer avlida :D



nu ska jag fan sova föra imorgon får jag fin besök :D hahaha jag tycker om er alla ja alla snälla :D :*






v / Lina