and now you are gone

Sa hej då till mamma för ett tag sen. Hon kommer hem nästa Fredag. Hon är i Japan tills dess. ): jag vill inte vara ensam. :( suuuck. Pernilla är i alla fall en sköönig :D helt dimmig i hjärnan ibland :D hahah typ: dimma dimma. yeaah 8-)

- har du också lagt in ICE nr i din telefon
- ah, men det är så jobbigt när de ringer typ hemifrån och det står ICE
- neeh! det är ju bra för då vet jag att jag ska vara ice cold.

hahaha. jävla sjuk xD och på tal om nummer så har jag ett annat nummer nu när mamma är i Japan för hon har med sig min telefon, för den funkar nämligen där och det gör inte hennes. så om ni vill få tag i mig så ring inte till mitt nummer, :O då hamnar ni i japaaan! ring min mammas nummer. som typ ingen har men det kan ni få utav mig på msn ;D

och nu när jag ändå börjat skriva en massa kan jag ju lägga till att våran sh lärare är heeeeeeeelt tappad xD asså vilken tant. hahaha. vi hade geografi och vi skulle sätta ut haparanda på en karta.
hon: Det kan ju inte vara nån som har gjort fel på den här
och så kollar hon på elevens papper som sitter närmast henne och tillägger:
- jo det hade visst du.
SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖN tant. xD så jävla elakt. haha. suuuck och btw så hade alla vid vårat bord (utan jag ;D) satt haparanda på fel ställe

om du lämnade mig nu

pernilla: euuuuw!! var det du eller nåt annat snusk? :O
jag känner mig så älskad. haha. sjuka fan ;D jag har ingen aning om vad hon syftade på men det var nog i alla fall inte jag xD suuck skolan har börjat igen och allt är ganska mycket som vanligt. förutom klassen och lärarna menmen. allt är nääästan som vanligt :D Fast nu är det helg och det är fan sjukt skönt. (: ikväll ska jag inte göra så mycket. Jag har sån fruktansvärd jävla skit mensvärk. det är fan hemskt. pallapalla. >_< fast det går över om man tar en ipren iofs men palla gå och hämta en xD i veckan här så släppte winnerbäck sin nya singel. skivan kommer 26 sep. jag läääääängtar (: <3 här är i alla fall låten han släppte nu. den är jätte fin. (:


Lars Winnerbäck - Om du lämnade mig nu

Jag skulle vakna mitt i natten och gå upp och ta en lång promenad.
Jag skulle låta blicken möta andra ögon i en främmande stad.
Jag skulle inte ha så bråttom med att träffa någon ny,
jag har rätt mycket med mig själv precis som du.
Jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnar mig nu.

Jag skulle sitta på ett tåg mot Paris och låta Stockholm va.
Jag skulle få den tiden över för mej själv som jag sagt att jag vill ha.
Jag skulle unna mig att drömma hundra mil genom Europa, om en främling lika tillitsfull som du
Jag skulle pröva mina läppar mot nån annan om du lämnar mig nu.

Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans
Jag skulle sakna den där stunden som vi har när vi tillslut har blivit sams
Jag kanske skulle söka upp kontakter som jag tappat, som jag varit med förut någonstans.
Jag antar det finns nån du skulle ringa om jag inte fanns.

Jag kanske skulle leta upp nån yngre som en fjäder i hatten
Det skulle bli så tomt om ingen fanns där som värmde i natten
Jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd, ingen känner mig så väl som du.
Jag skulle fastna i min ensamhet igen om du lämnar mig nu.

image9

doink do die

idag var första riktiga skoldagen i skolan. heeeeeeeelt okej dag :D jag har ju Pernilla!! jag tänker fan inte klaga på nåt i skolan, för allt skulle bli så himla mycket värre om inte Pernilla var där med sin sjuka humor och sin "stänga ute personer" mani ;D Fast jag måste jag ju erkänna att min förra klass verkar lite bättre än den här, men ja det har ju bara gått 2 dagar så det kan ju ändras. xD och samhäll/geografi/historia lärarna fnissar åt allt, jag tänkte inte på det först men sen så påpekade lilla söta Pernilla det så jag kan inte tänka på annat så fort hon öppnar käften. liiite svårt att veta vad hon pratar om då, men jag skyller allt på Pernilla :*
näääääästa vecka blir det sorg här hemma, mamma åker bort. :'( till jävla VM i Japan. Hennes jobb skulle på konferans i typ 4 dar men de tyckte det skulle va lite trevligt att åka och stanna där lite längre och kolla på VM och LITE LÄNRE DÅ?!! 6 jävla extra dar. >_< I JAPAN. seriöst. vafan. och igår var min moster & goska här så mamma gav dem tele nummret till hotellet i japan ifall det skulle hända mig nåt.
Goska: "doink do die", ska jag säga till dem!
Mostern: och vad fan betyder det!
Goska: men! det var Kinesiska, de kan väll inte Svenska där? och jag kan inte engelska!

för det första så pratar de inte Kinesiska i Japan, för det andra tror jag inte ett dugg på att Goska kan Kinesiska och för det tredje så tänker jag be min morbror ringa dit om det händer nåt. :D


benen skakar

okejokejokej, imorgon är det skola och jag är helt spattig. :| jag kan nästan inte sitta still jag går fram och tillbaka, upp och ner! det är helt sjuk! lixom jag har börjat skolan efter ett sommar lov 10 gånger!! jag borde inte bli så här, man kan ju tycka att jag har vant mig nu. usch jag mår illa. >_< och så kommer jag har lektioner på risbergska i år. :| jag började oroa mig för veckor sen hur fan jag ska kunna hitta till rätt sal :| jag får gå dit och leta i för väg , :O och btw så har jag färgat håret. det blev då INTE blondt! och nu ska jag sova. kommer aldrig kunna somna nu, men försöka går ju! vi hörs om jag inte svimmar imorgon på väg till skolan och slår huvudet i en sten och avlider. BYE

suck

jag vill ha nya kläder. massormassormassor med kläder. Vad bra det skulle va om någon bara kom hit med flera påsar med nya snygga kläder. :O och så vill jag ha en ny färg på mitt hår. jag vet inte vilken färg bara. jag funderar på mörkbrunt eller kanske blondt. Mamma tycker jag ska färga det blondt. men jag vettefan, /: fast jag tror att jag ska sluta oroa mig över det nu faktist, skolan börjar snart och då kommer jag knappast ha tid att bry mig om sånt ändå , :O

och folk som ringer mig på natten. VARFÖR? :| låt mig sova snälla :| det har ringt mitt i natten typ heeeeela veckan. och hälften av alla gånger har det vart dolt nummer. VAD HÅLLER NI PÅ MED? :| ring på dan istället om ni vill prata med mig. det är större chans att jag svarar då (:


btw så tycker jag faktist att det ALDRIG kan bli för mycket glitter , det är så snyggt. :D


örebro har aldrig sett så dystert ut

jag är så jävla uttråkad så det finns inte. Det händer INGENTING. okejokej, jag gör inte så jävla mycket för att det ska hända saker heller men vaafan. jag är lat!! Fast jag tror fan att jag ska gå ut och gå en sväng nu. Imorgon ska det bli dåligt väder igen, enligt erik & min mamma i alla fall. Då ska jag instalera alla mina dataspel som jag inte spelat på år för att de är typ från järnåldern och spela dem heeela dagen. jag kommer tröttna efter en kvart men då har jag i alla fall nåt att sysselsätta mig med en stund. Mitt nästa projekt är att lära mig ordboken utantill efter det ska jag såga ner trädet här utanför för det gör så att jag inte kan sola på ballkongen hela dagar utan bara mellan typ 2 och 4... vem har tid att sola då? :S JAG HAR VERKLIGEN JÄÄÄÄTTE TRÅKIGT. muntra upp mig lite nån tack (:


i'm by your side <3

i miss

på tisdag är det två veckor kvar av sommarlovet. hur ska man spendera de 14 dagarna på bästa sätt? Sen börjar skolan igen. Jag undrar verkligen hur det skolåret kommer bli. Jag känner på mig att det kommer bli jävligt anorlunda. fast man vet aldrig. det kan ju blir som förra året. you never know..
idag har jag bakat hallon tårta till kasper. jag vette fan varför. jag fick bara en massa ingridienser och typ nån som skrek i mitt öra att jag skulle baka en tårta. Den blev jätte god. Kasper åt fyra bitar. så jag tror jag gjorde ett sjukt bra jobb. eller så var han bara väldigt hungrig.
i veckan kommer sommarn säger de på tv. jag hoppas de har fel för annars finns det ingen bra anledning att se på tv hela dagarna. die..



STOP LOVE ME.