kolla nycklarna, hur svårt kan det va?

SKIT DAG, ja. faktist. det tycker jag nog.
jag slarvade bort mina nycklar. lixom hur jävla klantig får man vara? det var lixom 6e gången. Mamma blir bara mer och mer frustrerad och trött på att köpa nya nyckelringar till mig. och idag var jag nära att börja gråta jag satt där utanför dörren i trappuppgången och jag visste att mamma inte skulle komma hem på svin länge. Men jag ringer Erik, han får följa med mig till skolan, och kärahjärtarnes vad glad jag blev där. tanten i receptionen var den trevligaste tant jag träffat i hela mitt liv. hon tar mig till ett litet skåp där mina nycklar ligger och väntar fint på mig., <3


hpth

om någon vill ta mig härifrån skulle jag inte tveka en sekund, jag skulle följa med på en gång. spelar ingen roll vart eller med vem, bara ta mig här ifrån snälla. Jag väntar på att någon ska komma, det är tur att jag har saker som jag kan fly till menads jag väntar. Jag är så jävla tacksam till JK Rowling för hon har skrivit världens bästa böcker, hon har verkligen gjort underverk och så är jag jävligt tacksam för att Tokio Hotel finns, ni gör sån jävla bra musik och jag älskar den.
tack <3

ovanlig

klassfest,
ryggen gör ont som satan och fötterna är isbitar. annars har det vart en trevlig kväll. det var positivt att nääästan hela klassen kom. det tyckte jag var bra. även fast ganska många drog rätt tidigt.

jul,
snart är det jul och det börjar disskuteras julklappar. asså jag hatar att köpa sånt, eller det är skit kul om man vet EXAKT vad man ska köpa. men det gör man oftast inte så. suck., men jag tänker inte köpa några julklappar i år. eller fan till mamma & pappa måste jag köpa. skit på pinne. och kanske nån mer.. die. säg en bra julklapp nån?

harry potter,
sista boken kom ut på svenska i onsdags och jag läste ut den igår morse, den var helt otrolig. den var så bra. fast jag blev så arg när den tog slut. jag ville inte att den skulle ta slut. Nu är allt slut och alla mysterium lösta, det känns så himla tomt. som ett hål i mig, aldrig mer någon väntan på en ny bok och aldrig mer nyfikenheten av att vilja veta vad som kommer hända. lite sorgligt är det allt, jag tänker inte avslöja för mycket, men det känns bra det som hände Harry och det var ett bra slut.

jag hatar att jag älskar dig

12 dagar kvar! TOLV DAGAR! det är nästan ingenting. jag har väntat & väntat. nu är det bara 12 dagar kvar!! shit. jag år lite illa när jag tänker på det. jag vill att den ska komma nu!! När jag väl köpt den så kommer jag vara hemma från skolan och sträck läsa den. Fast jag vet inte. jag vill inte att det ska ta slut. Men Idag är det bara tolv dagar kvar tills Harry Potter och dödsrelikerna kommer ut. :)

det jag kämpar för nu är att få läsa den boken. den får mig att inte ge upp. Fast jag engentligen bara vill lägga mig ner och glömma allt. försvinna från den här världen. det skulle vara skönt.

och ni? förstår ni inte att ni sårar mig? tack så jävla mycket (L)


europe music awards

i helgen (om man räknar med torsdagen) så har jag sett på ema på mtv 4 gånger. Först på det som var live och sen på 3 av alla de repiser de visat. De har seriöst visat repriser hela helgen, inte för att jag har något emot det menmen. efter som jag sett det så många gånger så tycker jag faktist att jag kan få uttala mig om det lite grann. Snoop var programledare, inte den bästa dock. Han gjorde väll sitt jobb helt okej. men neeej hade varit bättre med en programledare som inte sa "you know what i'm saying" hela tiden. Tokio Hotel var nominerade i två kategorier "inter act" och "best band of 2007" de vann inter act som står för typ; bästa kontakten mellan fans och band. De var så jävla fint att se, de blev super glada (konstigt xD) och så på väg upp på scenen så fick Gustav microfonen och han gav den till Bill och Bill kämpade med att hålla hela tacktalet på engelska. Han lyckades rätt bra tycker jag allt. Man fattade ju vad han sa. :) för er som är nyfikna lägger jag in tacktalet senare i inlägget. Den andra kategorin de var nominerade i vann Linkin Park, som inte var där. De var pånån turné i Asien eller nåt. dålig stil, Rihanna som vann ett annat pris var inte heller där. Men Avril var där hon vann två priser, inte en aning om vilka priser, jag är mest skillad om vad som hände med th. ;D Avril sjöng sin låt "hot" i alla fall. låten är ju bra, men Avril hade verkligen ingen energi det såg ut som att hon bara längtade bort från scenen. Det var lite dåligt tycker jag allt, men ja hon kanske hade mensverk eller nåt. Bästa priset (om man räknar bort det th fick) var det Anton Abele fick., för sin manifestation som han gjorde i stockholm om våldet på gatorna. Grattis till han, han förtjänar det verkligen. :) det bästa som hände under hela galan (om man åter igen räknar bort att th fick pris) var helt klart Tokio Hotels uppträdande, eller vafan man säger, av Moonson. Det började med att Bill stod i samma position den första minuten av låten, måste ha vart väldigt ansträngande, och sen på slut klämmen så dränke dom th med vatten. FYFAN vad bra det var. det gav hela låten ett extra upplyft,. Det rann vatten från hela bandet, Bills hår la sig ner och jag höll på att dö, så jävla fucking bra det var!!! maha, och jag har sett det 4 ggr på tv nu (och en massa ggr på youtube) och det är fortfarande lika bra :D Gustavs energi var helt enorm, på alla live grejer jag har sett med dom har aldrig Gustav kört så hårt. maha vad bra det var :D och för er som missat ema eller bara vill se den igen så visas den IGEN på MTV kl,14.30 idag. jag kommer sitta fastklistrad framför tv:n när th får sitt pris och när de kör monsoon, ;D 
 
Bill:
"Jag tror inte att ni kan föreställa er vad det här betyder för oss. För två år sedan var det mest spännande som hände att vi släppte vår första singel i Tyskland, Durch den Monsun. Och nu är vi här, på den här scenen, med alla dessa stora internationella artister. Och vi får det här priset... Och... det är tack vare er. Alla våra fans i hela Europa - det här priset går till er! Tack så hemskt mycket, vi är så stolta! Tack!"