men det är alltid lika svart

idag är det den 20 Maj. ett datum jag alltid kommer minnas. :(
jag saknar dig ibland. <3




när jag skulle gå och lägga mig inatt kände jag mig inte hemma. det kändes som när jag var liten och hälsade på pappa. Det kändes fel. hjärtat slår på ett anorlunda sätt och jag får inte ro nog att sova. jag ville hem, men vad är hem när det jag kallar hem inte känns rätt?

jag vill vara liten igen. då det värsta man kunde göra var att måla med kritor på väggarna. Mamma och pappa blev jätte arga. Nu blir de arga och besvikna för helt andra saker. Jag vill vara liten igen då man inte visste bättre. Nu vet jag bättre och det är jobbigt. Alla räknar med att man ska göra rätt. men det går inte att alltid göra rätt.. Nu är mamma jätte besviken på mig och hon litar inte alls på mig längre. hon räknade med att jag skulle göra rätt. Men när jag var liten så blev hon inte så arg när jag gjorde fel. Jag är fortfarande liten. jag vill inte växa upp och få ta allt ansvar själv. ta hand om mig. :'/



jag vill gärna ha din kärlek men jag vänder här förlåt mig </3


v / Lina


bara för att..

bara för att det finns någonting som heter såra, så måste man väll inte göra det?
det var inte meningen att du skulle bli ledsen. jag menade det inte. det bara blev så. det bara blev så..


Det känns som att jag blir täckt av massa skolböcker. jag sitter ner på golvet och över mig ligger det massor med matteböcker, tyskaböcker, naturkunskapsböcker... Det är så himla tråkigt att plugga. Det känns som att det är det enda jag gör. men jag kommer ingen vart i alla fall. Det som jag nyss läst eller lärt mig glömmer jag bort på en gång. kanske för att det inte är tillräckligt intressant. Jag vet inte. :/ Jag vill göra annat, jag vill ut, jag vill umgås med folk jag tycker om, jag vill inte sitta inne med min tyskabok bara för att jag har ett prov. Det är så sjukt tråkigt. Men jag måste. Det är så jävla mycket man måste bara för att..





v / Lina


Första Maj

Det är första Maj idag. Bara så att alla vet. Valborgsmässoafton igår.
det var typ väldigt mycket Kaos tror jag. Fast trevligt kaos. :D
jag minns inte sådär jätte mycket. Men jag hade nog rätt trevligt trots allt
jag, erik, tommy, niklas, emily & susanne träffade en as trevlig gubbe som hette Krister. han var skit snäll, han har två barn och typ en sambo. ^^ väldigt trevligt. Jag ville umgås med lilla Krister men Erik typ: SPRING LINA SPRING. så vi dissade stackars trevliga Krister. Erik säger att det var JAG som sa att vi skulle springa ifrån honom. men ärligt talat så tror jag inte på det :D Det kan ha varit Niklas också, som sa att "han kan vi ju inte umgås med" eller Tommy. Jaa nån var det :D Sen gick vi på toa på Hotellet vid biblioteket dom har as fina toaletter där. :) så alla vet det. det var väldans trevligt. ^ hahaha. asså ja jag hade faktist väldigt trevligt vissa stunder igår. även om det var helt fucked up ibland, men så kan det bli. (:

Raketerna var helt klart finast! ^^


imorgon har jag jävla tyska prov! seriöst hur tänkte dem nu? idag kommer jag inte alls orka plugga. även om jag orkade skulle jag inte fatta ett skit >_< eck eck.



PALLA VARA JAG NÄR JAG ÄR SÅ JÄVLA CP >_<



v / Lina