jag har min egen väg att gå

jag har tänkt en jävla massa under tiden jag har varit sjuk. jag har lixom hunnit med det. xD så jag har funderat på vad lycka egentligen är. det låter väääldigt poetiskt men det tänker jag inte vara ;D men jag har inte kännt mig så där JÄTTE lycklig på ett bra tag. jag vet bara att när vi festade en gång så hade jag ställt min sprit någonstans och jag kom verkligen inte ihåg var. jag var lite smått full och jag letade överallt men jag hittade den inte. Men sen efter några timmar dök den helt plötsligt upp och jag blir sååå glad! är det vad jag blir glad över nu för tiden? hela min kväll var lixom räddad och jag kände mig verkligen lycklig där när jag såg min flaska. lyckan varade kanske inte så länge men det var ren lycka. jag börjar bli mysko..
Jag har kommit på en annan grej också, jag tror mitt absolut bästa förhållande var med en kille som jag var ihop med i 2an. Vi bråkade ingenting och det var inte så komplicerat. vi spelade dataspel och såg på tv. kramades ibland sen var det inte mer med det. Jätte skönt. synd att det tog slut. xD killen som jag var tillsammans med då fick reda på något sätt att min mamma inte ägde någon skruvmejsel så en vacker dag kommer han lite små sött med en gul skruvmejsel och ger den till min mamma. Efter det tror jag mamma var mer kär i honom än vad jag var. men det var faktist väldigt gulligt gjort av en 9 årig kille. :)



v / Lina

after all

jag är så gott som frisk nu. eller nja, jag gick till ICA förut och jag var helt slut när jag kom hem. Så jag planerar inte att klättra i berg den närmsta veckan men jag ska börja bli social igen har jag tänkt. Fast nästa vecka åker jag i och för sig till Norge med pappa, Ebba & Malin stannar där i typ 100 år. haha inte riktigt men jag vet inte exakt när jag kommer hem. det visar sig. ^^ den senaste veckan har jag i alla fall legat på soffan och typ läst och tittat på tv. de visar faktist ganska mycket bra mitt på dagen på tv :O det är mycket bättre än på kvällarna vilket jag tycker är mycket mysko. :S men så kan det va. xD jag har haft så otrooooligt tråkigt igår och idag så jag nästan avlidit. det måste hända nånting snart,. suuuck. 
på ett sätt ska det faktist bli rätt skönt att komma bort ett tag, det kanske blir as tråkigt och jag kanske blir tvungen att fiska varje dag. men då kommer jag strejka, jag tror nog jag är stor nog att klara mig i Norge själv några timmar även om pappa tror att jag kommer gå vilse eller drunkna i en vatten pöl. Det löser sig får jag hoppas.

just nu har jag rymt från soffan in till mitt rum för min kära moder fick besök av hennes kompis som det inte är några fel på. hennes son Lukas och hennes nya kille nånting är med. Lukas ställer frågor hela tiden och är verkligen den mest nyfikna unge jag någonsin träffat. Han har väll sin charm som allt annat men idag orkar jag verkligen inte.. suck. jag tänker lägga mig i sängen och läsa lite harry potter. jag har börjat få en harry potter period igen btw. jag har enbart läst harry gaanska länge nu. Men de är de bästa böckerna som finns och jag älskar verkligen att läsa dem så jag tänker fortsätta ;) taha.



din jävla fitt tönt. palla med dig och ditt jävla liv. jag fattar inte varför du ens startar en konversation.
du är ju helt urbalans och vrickad i hjärnan. enligt mig.




v / Lina

lycka till i livet din jävla tönt

det var ett tag sen jag skrev nu. jag har inte haft tid xD haha. men nu är det sommar lov och jag kommer ha all tid i världen. Idag var jag och min älskade mamma på stan, jag skulle köpa någonting att ha på benen, jag har köpt hur mycket tröjor och linnen nu så jag druknar i "överdelsplagg" snart :| , så idag tänkte jag köpa ett par shorts eller en kjol. Tror ni jag hittar nånting? nejnejnej. inte ett jävla skit. alla affärer som jag vanligtvis handlar käder i (toppar) hars å sjukt små storlekar. i alla fall kjolar eller shorts (Y) och min bak har typ växt som fan det senaste året så jag får inte upp de jävla kläderna över arslet,. måste jag byta affärer att handal i? >_< suck. såå jag blir sur fan och köper en mascara och 4 tidningar istället! så när jag kom hem satte jag mig i soffan och läste veckotidningar. Man blir väldigt dryg av vecko revyn. Ebba von Sydow är väll en pärla? xD hahaha. hon måste nog vara snobbigaste & drygaste flickan i sverige. seeeriöst. JAG VET det blir liiite dubbel moral när jag köper tidningen hon är chef över, men alla inslag har inte hon skrivit själv. och de är faktist riktigt bra, i alla fall endel av det. fast helt ärligt är jag mest intresserad av skvallret. SOLO är förövrigt en riktigt bra tidning. Den känns lite mindre dryg och mer rättvis på något sätt. xD hänt extra är också trevlig! jag är så jävla dum så jag tror på allt som står i tidningen ;D haha. ja suck jag ska nog fan gå tillbaka till mina tidningar nu jag har ju inte ens öppnat ELLE än. :)



v // Lina