orientering

om jag hade gjort anorlunda hade det nog slutat bättre. jag vet inte vad jag kan göra nu. men jag ska försöka få det att bli så bra som möjligt. it is my future it's about.
jag gillar orientering. jag tycker det är rogivande att springa runt i en skog med en karta och kompass i högsta hugg (iofs har jag aldrig använt kompass när jag orienterat men det lät bra) och så är jag bra på det. jag har ALDIRG kommit fel och jag är jävligt snabb på att navigera rätt. jag är GLAD för Pernillas skull som (om inte våran idrotts lärare DELAR in oss i par) kommer få komma med mig på orienteringen (om hon inte hittat en ny vän förståss. :'/) för då kommer hon komma först i mål med alla stämplar rätt och med ett leende på läpparna för jag lättar upp stämningen i en skog även om det regnar och är svin kallt., Jag kan 6 bellman historier och 4 alla barnen historier. sen kan jag en om en räv också. vi kommer få så JÄVLA kul. om inte Pernilla sjukanmäler sig den dagen, vore typiskt henne. suck.

fredag

image13
jag är sjuk. så jag har haft sagan om
ringen maraton vilket jag typ alltid
har när jag är sjuk. Jag har sett alla
filmerna nu och de var lika bra
denna gång. och jag måste bara säga att
Liv Tyler måste vara en utav de vackraste
kvinnorna i världen. Hon ser riktig ut.
inget fejk ansikte som många andra
i media branschen har! she looks good.
 tycker i alla fall jag. och en som mer är
gryymt snygg i de filmerna är ju
Orlando Bloom, Legolas, MUMS. jag
tryckerpå pause när han dyker upp i filmen
så man kan kolla riktigt noga ;D
 
Mamma är med sjuk, så ingen orkar laga mat här hemma. vi har ätit
typ mackor de senaste dagarna. jag är så jävla sugen på RIKTIG mat
så det är inte sant. Kan inte någon komma och steka lax, koka potatis
och göra sås åt mig? snälla?. det skulle jag uppskatta sjukt mycket ;D


nu ska gå och sätta på harry potter :]  
daniel radcliffe <3 ;D

lina ballerina

mamma har kommit hem från japan och med sig har hon jävla japanvirus. Både hon och jag ligger här hemma helt sjuka och halvt döda. Mitt ansikte är as svullet och jag har jätte ONT i näsan. det gör verkligen skiiit ont. Förra helgen var jag på hååkan i stockholm. Fyfan vad bäst han var, han är sjuukt mycket bättre live än på skiva, det är en utav de få artister som ÄR bättre live. Hans sång låter inte lika falsk. xD Min näsa rinner, så himla fräscht. jag känner mig så sjukt vacker idag. håret är fett & äckligt, ansiktet ser ut som en ballong, jag är helt röd under näsan och låter som om jag har nåt i halsen. toppen :D nu ska jag se klart på sagan om ringen filmen jag satte på för typ 3 timmar sen som inte blivit färdig sedd än. det var ju så mycket annats bra på tv. ;D

och så går en dag ifrån vårt liv och kommer aldrig åter


onsdag

när jag dammsuger så dammsuger jag bara i mitten, jag låter bli hörnen för annars syns det ju inte att man har dammsugit. Fast mamma brukar dammsuga hörnen, så det spelar egentligen ingen roll hur slarvig jag än är. Nu är det bara 2 dagar kvar tills hon kommer hem. Jag längtar as mycket, fast om hon inte har köpt hem m&m till mig så kan hon fan åka tillbaka och stanna där tills hon fått ite sunt förnuft i skallen. På lördag åker jag till stockholm. Jag & Emily ska gå på stan, gå till gröna lund och ta lite lotter OCH SE HÅKAN HELLSTRÖM :D :D det ska bli så jääävla kul. Jag längtar som fan. Fast nu borde jag verkligen plugga lite tyska, och matte det skulle vara bra, men för första gången i mitt liv fatta jag inte vad de menar i matteboken och hur fan jag ska kunna räkna ut det där. :O jävla matte B.

söndag

rödhåriga håller på att dö ut. bara 2% av jordens befolkning är rödhåriga. det har jag fått lära mig. siffran sjunker också för tio år sen var det många fler rödhåriga.
igår ringde jag till hotellet mamma skulle bo på i Japan. Men hon bodde inte där enligt japanen jag fick prata med. :O jag försökte övertala henne att det gjorde hon visst och sa att jag hade fått numret till deras hotell och att mamma hade sagt att det var där hon skulle bo. Men japanen sa emot så jag la på. Sen visade det sig att jag visst hade ring fel hotell för att mamma skulle åka till det där hotellet jag ringde till idag.. Hon var i en annan jävla stad igår. suuuuuuuuuuuuuck. fast nu kommer hon snart hem. det ska bli skööönt ;D Jag & Christer saknar henne massa så igår åt vi och hans barn på kina restaurang det var det närmsta vi kunde komma japan utan att vara tvungen att käka sushi. ;D och nu ringde Christer och klagade på att han saknar mamma. och det är inte bara han som gör. ):


sååå snygg ;D
image12