äckel

hur ska jag hitta motivation att gå till skolan?! sen skolan började efter jullovet har jag varit där 1/3 av all tid. det är inte så jävla bra fan. något annat som inte är så jävla bra är Carolas & Andreas Johnssons singel. fyfarao. om Andreas nu går med på att göra en jävla låt ihop med Carola, vilket jag inte fattar varför?!, så kan dom väll i alla fall göra en bra låt? vafan. låten lucky star, asså man hör ju på namnet att den är dålig. Låten suger i alla fall, och skulle den inte vara typ joker eller nåt i melodifestivalen? då får man väll inte spela upp den på radio? eller har dom ångrat sig? blivit diskade kanske? vad har hänt? ja, nästa vecka måste jag försöka gå till skolan.

jag är en tönt

jag har blivit en tönt. helt ärligt. en TÖNT.
när jag tittade ut idag och såg att det små regnade satte jag på mig regn jackan, inte ofta jag sätter på mig regnjackan om det inte öser ner. när jag kommer ut så känner jag hur jävla kallt det är och drar på mig mössan och långt ner över öronen. och inte nog med det jag hade toffs! så det blir lixom en bulle på skallen. skit snyggt verkligen. jag sätter mig på cykeln sätter på lamporna på cykeln och kör iväg. Över min ena axel hängde en ful fast praktisk väska och jag kör i snigel fart genom stan. Jag var osminkad (vilket dom som känner mig vet att jag aldrig är, ute.) och jag mådde ganska bra faktiskt. Jag frös inte det minsta, blöt var jag inte innanför jackan, inget smink att oroa sig över, ingen väska som var ivägen. JAG HAR BLIVIT EN TÖNT. inget illa menat till er som använder regnjacka när det regnar och mössa när det är kallt. Det är ju faktiskt smart, men det är inte riktigt min grej att tänka på sånt. suck. vad gör jag nu då? går upp en timme innan klockan egentligen ska ringa och går ut och går en sväng för att sen göra en värsting frukost? nej :| NEJ :|

jävla måndag

ja jag vet. det var åååår sen jag skrev. men vafan jag har väll annat för mig?
typ titta på tv och käka marie kex t.ex,  men nu är jag här igen.
i'm back. LYCKA. hihi,
det står på en av mina piller burkar att man ska ta ett i samband med måltid. okej? ska man då ta den innan man tar första tuggan, eller efter man tagit sista tuggan eller kanske när man käkat klart till hälften?
jag har tagit innan första tuggan, men pillrena hjälper inte? tar jag dom fel då? eller är jag imun? :o
på radion pratar dom om kärnkraft & dannys stukade fot. vilka hopp dom gör i nyheterna. det är ganska tragiskt faktiskt. att man är lika nyfiken på om man ska bygga ett nytt kärnkraftsverk i sverige och om hur dannys fot mår. suck. och själv är jag mest intresserad av NÄR jag ska ta mina piller.?